loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz SLK 250

credit-card.svg
Prijs

€ 23.950,- of €350,- p/m

download-speed.svg
Km - stand

68.594 km

calendar-color.svg
Bouwjaar

2012

calendar-color.svg
Transmissie

Automaat

Zeer recent ingeruild: Deze bijzondere Mercedes-Benz SLK 250 met 204pk en een kilometerstand van slechts 68.594 km, is van een echte liefhebber geweest. De auto is zeer netjes en rijd ook nog eens top! Voorzien van speciale module die ervoor zorgt dat er middels het originele multimediascherm verbinding gemaakt kan worden via Apple Carplay/Android Auto, Spotify en dergelijken. Ook is de auto voorzien van een speciale module die ervoor zorgt dat d.m.v. de originele sleutel het cabrio dak op afstand open en dicht gedaan kan worden. De auto is o.a. voorzien van AMG-styling, stoel- en nekverwarming, Windvanger, Lederen bekleding, Panoramadak en zwarte hoogglans 18-inch AMG-styling velgen. Nu beschikbaar in onze showroom!

Welkom bij Autohuis Van Dijk, een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche.
Autohuis Van Dijk occasions zijn scherp geprijsde BOVAG kwaliteitsoccasions met zekerheid en extra services.
Bekijk alle occasions (van de mooiste merken) op onze website www.autohuisvandijk.nl
Heeft u interesse, onze adviseurs vertellen u graag alle details en mogelijkheden. Bel of mail ons via 0186-212131 en sales@autohuisvandijk.nl
Disclaimer: Hoewel wij met de grootste zorg deze advertentie hebben opgesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie genoemd in deze advertentie.

Morgen Internet � Zorgeloos Light website